Бойовики під орудою полковника-психа пустилися берега - розвідка

Бойовики під орудою полковника-психа пустилися берега - розвідка

Укрінформ
Бойовики так званої 7-ї окремої мотострілецької бригади (омсбр), керувати якими поставили психічно неврівноваженого полковника з Росії, і самі втрачають моральні орієнтири.

Про це інформує Головне управління розвідки МОУ.

"Залишається на низькому рівні морально-психологічний стан особового складу 7-ї окремої мотострілецької бригади (омсбр) (Дебальцеве), де на посаді командира перебуває психічно неврівноважений полковник ЗС РФ О.Бушуєв", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 8 квітня військовослужбовці розвідувальної роти 7-ї омсбр викрали з полігону у районі Тореза БТР-80 роти охорони 5 омсбр 1 АК ЗС РФ. Командир "п'ятірки" полковник ЗС РФ І.Каплій в ультимативному порядку попередив  полковника  Бушуєва про те, що віддав наказ відкрити вогонь на ураження, якщо його бойову машину не повернуть добровільно.

А 7 квітня під час спроби втечі з гауптвахти у Красному Лучі заарештований сержант танкової роти 7-ї омсбр заволодів зброєю вартового, але його підстрелив черговий по комендатурі майор ЗС РФ С.Пархомов.

Ще одним доказом негараздів у 7-ій омсбр є факт самовільного залишення 6 квітня командиром взводу 1 батальйону 7-ї омсбр місця бойового чергування зі зброєю та зчинення хаотичної стрілянини в розважальному закладі у Комісарівці, під час якої поранено місцевого мешканця. З огляду на відкрите обурення місцевого населення та погрози самосуду у цьому населеному пункті запроваджено комендантську годину та посилено патрулі, зазначають у Головному управлінні розвідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-