АТО: противник за добу шість разів обстріляв Авдіївку

АТО: противник за добу шість разів обстріляв Авдіївку

Укрінформ
В зоні проведення антитерористичної операції активність бойовиків залишається високою. За добу, що минула вони здійснили 65 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Використовуючи зброю, заборонену Мінськими домовленостями, незаконні збройні формування завдали вогневих ударів з мінометів калібрів 120 та 82 мм по підрозділах Збройних Сил України. Зокрема, по Авдіївці цілили 6 разів, а в районі Невельського та Зайцевого міни прилітали по одному разу. Підсилюючи натиск вогню з мінометів, тут також використовувався одночасно весь арсенал стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку російські найманці також обстрілювали наші позиції із гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів в Пісках, Луганському, Новгородському, Опитному, шахті Бутівка.

На Маріупольському напрямку ворог неодноразово застосовував вогонь такої ж зброї у бік Новотроїцького і Мар’їнки, а на Луганському - в напрямку Новозванівки, Богуславського, Степного.

Аби втримати натиск ворога наші бійці змушені були 12 разів відкривати вогонь у відповідь, але виключно зі стрілецької зброї та гранатометів, що не є порушенням Мінських домовленостей, зазначає прес-центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-