Аброськін на новому сайті розповість про кожного бойовика

Аброськін на новому сайті розповість про кожного бойовика "ДНР"

Укрінформ
З 30 березня розпочинає роботу сайт «Стоп тероризму» з інформацією по кожному учаснику незаконних військових формувань «ДНР».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник ГУ Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

«З завтрашнього дня (з 30 березня) починає свою роботу сайт «Стоп тероризму». Тут буде надана інформація по кожному учаснику НЗФ «ДНР», починаючи від так званих представників «органів самоврядування», «міністрів», «правоохоронців» і закінчуючи «працівниками судів». Всіх тих, хто своїми діями сприяє діяльності цього незаконного збройного формування», - написав Аброськін.

Він підкреслив, що головною метою цієї роботи ставить, перш за все, донесення до громадськості інформації по кожному «активному члену «ДНР», тих осіб, хто своїми діями сприяє процвітанню беззаконня і окупації бандитськими формуваннями території Донецької області».

Аброськін розраховує також з допомогою зворотного зв'язку отримувати додаткову інформацію, «яка буде сприяти збору доказової бази про скоєні злочини членами «ДНР», перевірки причетності тієї чи іншої людини до НЗФ».

«Інформація з цього сайту, у тому числі надана небайдужими відвідувачами, буде використовуватися нами для документування злочинних дій членів банди «ДНР», - заявив начальник обласної поліції.

Він при цьому зазначив, що сайт, що запускається, не є офіційним представництвом ГУ НП в Донецькій області, а підтримується групою волонтерів, і оновлення будуть проводитися щодня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-