У Харкові вивчають відеоматеріали теракту біля Палацу спорту

У Харкові вивчають відеоматеріали теракту біля Палацу спорту

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова розпочав вивчення відеоматеріалів у справі про теракт 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Сьогодні в суді закінчили вивчати матеріали кримінального провадження по теракту біля Палацу Спорту і розпочали вивчення відеоматеріалів. Під час наступного засідання планується вивчити відеозапис відтворення скоєння злочину - "так званий слідчий експеримент", - зазначила Дубовик.

"Традиційне клопотання з боку захисту про відведення суддів залишилося без  задоволення", - додала прес-секретар. За її словами, наступне засідання відбудеться 31 березня.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 січня засідання суду по теракту біля Палацу спорту зірване: два адвокати з трьох не з'явилися на слухання.

19 лютого прокурор Харківської області Юрій Данильченко заявив журналістам, що у справі про теракт допитані всі потерпілі, свідки підтвердили причетність обвинувачених до здійснення теракту: "Досліджуються докази: 8 із 16 томів. Залишилося дослідити відеозапис, допитати обвинувачених і перейти до дебатів".

Нагадаємо: 22 лютого 2015 року у колоні активістів біля Палацу спорту стався вибух. На місці загинули дві людини, ще двоє померли у лікарні, було поранено 11 осіб. Через 3 дні за підозрою у теракті було затримано трьох харків'ян, їм загрожує довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-