Під Лубнами мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: вісім загиблих

Під Лубнами мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: вісім загиблих

Фото
Укрінформ
На трасі "Київ-Харків" неподалік Лубен мікроавтобус "Мерседес Спрінтер" зіткнувся із вантажним автомобілем "ДАФ". П’ятеро людей загинули на місці, троє – померли в лікарні.

Про це інформує прес-служба ДСНС Полтавської області.

"27 березня близько 17:40 на 209 км автодороги сполученням Київ - Харків поблизу, с. Войниха сталося зіткнення мікроавтобусу "Мерседес Спрінтер", що рухався по маршруту Луганськ – Київ, із вантажним автомобілем "ДАФ", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП, зазначають рятувальники, на місці загинуло 5 чоловік - водій вантажного автомобіля, а також водій і 3 пасажири мікроавтобусу. 8 чоловік було госпіталізовано до Лубенської ЦРЛ, з них 2 дитини (орієнтовно 14 та 3 років).

"При звірці з лікарняним закладом о 19:00 стало відомо, що від отриманих травм померло ще 3 чоловіки. На місці події працює 1 відділення 18 Державної пожежно-рятувальної частини м. Лубни. Проводяться роботи по деблокуванню тіл загиблих", - додали в ДСНС.

Як повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна" речник ГУ Нацполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв, водій вантажівки із Дніпропетровської області, а пасажири мікроавтобусу, за попередніми даними, переважно мешканці Луганщини.

"Надійшла інформація, що мікроавтобус рухався з Луганщини, там практично всі мешканці Луганської області. Безпосередньо по прізвищах зараз проводиться робота, щоб ідентифікувати всіх осіб і якомога швидше повідомити їхніх родичів про цю жахливу трагедію", - зазначив він.

Сулаєв підкреслив, що мікроавтобус схожий на вантажно-пасажирський: "Чи він був маршрутним, чи не був, ми такої інформації не маємо. Скоріше за все, це просто здійснювалось перевезення групи людей, але підкреслюю – це інформація, яка потребує детального уточнення".

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-