Бойовики під Авдіївкою регулярно змушують силовиків відповідати

Бойовики під Авдіївкою регулярно змушують силовиків відповідати

Укрінформ
Під Авдіївкою на Донеччині українські військові змушені відповідати на постійні провокації незаконних збройних формувань.

Про це заявив на брифінгу у суботу речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найскладнішою ситуація залишається під Авдіївкою, де сили антитерористичної операції змушені регулярно відкривати вогонь у відповідь, аби припинити ворожі провокації", - сказав Мотузяник.

Він додав, що бойовики активізували обстріли по всьому Донецькому напрямку:  "Загалом спокійних місць на Донецькому напрямку майже немає. Всього за добу на цьому напрямку зафіксовано 31 обстріл з боку незаконних збройних формувань.

За словами речника, бойовики "ДНР" застосовують важке озброєння: 82-мм та 120-мм міномети. Такі інциденти зафіксовано на Світлодарській дузі (Троїцьке та Луганське), під Горлівкою (Зайцеве і Майорськ), під Донецьком (Авдіївка і Піски).

На Маріупольському напрямку найгарячіше було в Мар’їнці, де під час ворожих обстрілів на нашій позиції здетонував боєкомплект. Окрім цього, бойовики порушили режим тиші у Красногорівці та поблизу с.Водяне. Всього за минулу добу на цьому напрямку відбулося 6 обстрілів українських позицій з боку бойовиків.

А от на Луганському напрямку вчора не стріляли, зазначив Мотузяник.

За даними Інформаційно-аналітичного центру РНБО, ситуація у зоні проведення АТО на 00.00 26 березня була такою:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-