Доба в АТО: обстріли під Авдіївкою переростають у бойові зіткнення

Доба в АТО: обстріли під Авдіївкою переростають у бойові зіткнення

Укрінформ
Російсько-терористичні угрупування продовжують провокації проти сил АТО нехтуючи Мінськими угодами та використовуючи зброю калібру більше 80 міліметрів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Протягом минулої доби бойовики 39 разів вели вогонь по позиціях українських захисників, використовуючи міномети 120 та 82 калібрів, озброєння БМП, ручні та автоматичні гранатомети, кулемети великого калібру, а також стрілецьку зброю.

Найгарячіше було в районі Авдіївки. Тут загарбники вісім разів поспіль піддавали обстрілам позиції українських воїнів з мінометів 120 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, ускладнюючи ситуацію «роботою» снайперів. З метою утримання своїх позицій сили АТО шість разів відкривали вогонь у відповідь.

На Донецькому напрямку ворог зосередив вогонь у районах населених пунктів Луганське, Новгородське, Майорськ, Зайцеве, Ленінське, Піски, Опитне.

За цей час російські бандитські угрупування шість разів піддавали обстрілам рубежі оборони наших військ на маріупольському напрямку. Зокрема, поблизу Мар’їнки, Красногорівки та Водяного найманці використовували гранатомети і стрілецьку зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-