Під Новотроїцьке бойовики зганяють танки - розвідка

Під Новотроїцьке бойовики зганяють танки - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні сили у понеділок здійснили спробу витіснення підрозділів сил АТО з раніше зайнятих позицій у районі Новотроїцьке, однак відступили після бойового зіткнення з українськими військовими.

Про це повідомило у понеділок Головне розвідувальне управління Міноборони України.

"Противник активізував бойові дії на напрямку Докучаєвськ, Новотроїцьке (Волноваський напрямок). 21 березня ц. р. здійснено чергову спробу витіснення підрозділів сил АТО з раніше зайнятих позицій у районі Новотроїцьке", - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними ГУР, після бойового зіткнення противник відступив на вихідні позиції, де здійснює посилення передових підрозділів т.з. "5 окремої мотострілецької бригади" (Донецьк) 1 армійського корпусу ЗС РФ. "Протягом доби до н. п. Докучаєвськ переміщено танковий і два мотострілецькі взводи 1 мотострілецького батальйону цього з'єднання", - зазначили у військовій розвідці.

Крім того, українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм, САУ і 122-мм РСЗВ “Град” у районах Донецьк, Ясинувата, Ірміне, Алмазна, Стаханов та Кіровськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-