Різанина в Харкові: у вбивстві бійця АТО підозрюють колишнього військового

Різанина в Харкові: у вбивстві бійця АТО підозрюють колишнього військового

Укрінформ
Затриманий "на гарячому" підозрюваний у вбистві військовослужбовця в кафе поблизу Південного вокзалу в Харкові - колишній військовий, звільнений з армії по службовій невідповідності.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Горбунов.

"Минулої ночі під час конфлікту в кафе був смертельно поранений ножем 30-річний боєць 92-ї окремої механізованої бригади. Важкі поранення в живіт і плече отримав і 24-річний боєць цієї бригади. Вбивця - йому 30 років, - як і його 37-річний супутник, - колишні військовослужбовці, звільнені на початку березня з армії по службовій невідповідності. Оперативники Холодногірської райвідділу поліції затримали обох на місці злочину. Так як затримані - цивільні особи, військова прокуратура не буде проводити розслідування", - зазначив Горбунов.

За його словами, поранений боєць знаходиться в міській лікарні швидкої допомоги ім.Мещанінова: "Його стан стабільно важкий".

"На момент події обидва бійці перебували у відпустці, в цивільному. Їм не заборонено відвідувати кафе. Старший за віком проводжав молодшого, що живе в передмісті, на нічну електричку", - розповів Горбунов.

Загиблий, написав у Фейсбуці демобілізований боєць 92-ї бригади Леонід Маслов, служив у розвідроті, бував в бою, ризикував життям.

Як повідомляв раніше Укрінформ, минулої ночі під час конфлікту в кафе на Привокзальній площі чоловік з Донецька смертельно поранив розкладним ножем свого однолітка-відвідувача кафе, а також наніс поранення другого відвідувачу. Відкрито кримінальне провадження за статтями "Умисне вбивство" і "Замах на вбивство" - з санкцією до 15 років в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-