Трасу Київ-Чоп знову перекрили - через рейдерів на спиртзаводі

Трасу Київ-Чоп знову перекрили - через рейдерів на спиртзаводі

Укрінформ
Працівники «Угерського спиртзаводу» разом із жителями села Угерсько та місцевою самообороною перекрили автотрасу Київ–Чоп. Вони протестують проти насильницького захоплення їхнього підприємства, яке вдосвіта 17 березня здійснив загін невідомих.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції  у Львівській області.

«7 березня, о 6.35 на оперативну лінію 102 у Стрийський відділ поліції зателефонувала місцева мешканка і повідомила, що близько ста двадцяти чоловіків прорвались на територію ДП «Угерський спиртзавод», нищать обладнання та погрожують працівникам фізичною розправою», - зазначила речниця Світлана Добровольська.

За її словами, правоохоронці встановили, що в Угерсько  прибула колона транспортних засобів  без номерних знаків. Люди, які перебували в них, прорвались на територію спиртзаводу, закрили усі входи та виставили по периметру території вартових.

Як зазначила Добровольська, до гарантування безпеки залучений весь особовий склад Стрийського відділу поліції, на місці події працює слідчо-оперативна група, групи реагування. У селі Угерсько перебуває т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія та інші керівники поліції Львівщини.

Кореспонденту Укрінформу вдалося зв'язатися із Загарією, який зазначив, що на даний момент він проводить переговори і більш детальну інформацію надасть пізніше.

Фото: portal.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-