Російські найманці на Донбасі нарешті згадали про закон - розвідка

Російські найманці на Донбасі нарешті згадали про закон - розвідка

Укрінформ
Російські офіцери, які беруть участь у військових діях на Сході України,  висловили відкрите невдоволення умовами власного відрядження на Донбас.

Про це у середу під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

«Як зазначає армійська розвідка, через оприлюднення у засобах масової інформації реальних прізвищ кадрових російських офіцерів зі складу збройних сил Російської Федерації, які беруть безпосередню участь у бойових діях на Донбасі, вчора офіцери зі складу 74-ї окремої мотострілецької бригади збройних сил Росії з постійним місцем дислокації у Кемеровській області, виявили відкрите невдоволення постійними відрядженнями на Схід України», - повідомив Лисенко.

Він додав, що на офіцерських зборах ці військовослужбовці, які опинилися серед окупантів, відкрито зазначили, що такі дії Росії суперечать як міжнародному, так і національному російському законодавству, де передбачено кримінальну відповідальність для тих, хто віддає та виконує злочинні накази.

Лисенко повідомив також, що Росія продовжує бойове забезпечення окупаційних угруповань. 

«За інформацією  Головного  управління розвідки Міністерства оборони України, на станцію Іловайськ нещодавно прибув залізничний ешелон з боєприпасами для стрілецької зброї та артилерії», - сказав речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-