АТО: Найгарячіше - знову на Донецькому напрямку

АТО: Найгарячіше - знову на Донецькому напрямку

Укрінформ
За минулу добу бойовики 42 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, зокрема: 29 разів - на Донецькому, 12 - на Маріупольському та один раз - на Луганському напрямі.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Світлодарській дузі ворог 6 разів обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому - з мінометів калібру 120 та 82-мм та гранатометів і кулеметів, а в Новгородському та Майорську - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Позиції поблизу Луганського, Пісків та Верхньоторецького російські найманці обстріляли з АГС та кулеметів великого калібру. А укріплення поруч з Авдіївкою - з міномета та АГС.

На Маріупольському напрямку в районі Новотроїцького близько 19.00 бойовики з танка випустили по позиціях сил АТО 18 снарядів та 25 мін з мінометів калібру 82 мм.

Захисників Мар’їнки, Красногорівки, Широкіного та Талаківки російські терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські воїни в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь на обстріли російських окупантів зі стрілецької зброї та гранатометів.

Фото: ТАСС

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-