Аваков вимагає звільнити головного вінницького поліцейського

Аваков вимагає звільнити головного вінницького поліцейського

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вимагає від голови Нацполіції Хатії Деканоідзе звільнити з посади начальника головного управління поліції у Вінницькій області Антона Шевцова.

Аваков написав про це у Facebook.

«Звернувся до голови Нацполіціі Хатії Деканоідзе негайно звільнити з посади керівника Вінницької обласної поліції Антона Шевцова», - прокоментував міністр останні події, пов'язані з Шевцовим.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня у Вінниці відбулася акція протесту, організована місцевими активістами та підтримана представниками Автомайдану з кількох міст України. Мітингувальники палили шини біля входу до ГУ Нацполіції та наполягали на звільненні Шевцова, звинувачуючи його у сепаратизмі. Вимагали автомайданівці й приїзду профільного міністра Авакова. Того дня до Вінниці приїхав його представник - керівник внутрішньої безпеки МВС України Роман Пицьків. Він пообіцяв, що розганяти учасників протесту не будуть, а стосовно Шевцова протягом доби буде ухвалене рішення.

Сам Шевцов заявив, що акція проплачена і категорично відкинув звинувачення автомайданівців у сепаратизмі. Він також запевнив, що пройшов перевірку на поліграфі. «Якщо у СБУ вважатимуть за потрібне, пройду поліграф ще раз», - сказав Шевцов.

Нагадаємо, 40-річний Антон Шевцов був призначений на посаду начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області 28 січня 2016 року. Колективу його представили 5 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-