АТО: Найгарячіше - на Донецькому напрямі

АТО: Найгарячіше - на Донецькому напрямі

Укрінформ
На Донецькому напрямі за минулу добу відбулося 62 обстріли, кожен третій - з важкого озброєння.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найгарячіше було як і раніше на Донецькому напрямку. Зберігається напружена ситуація біля Авдіївки, де бойовики двічі відкривали вогонь з танків, здійснили артилерійський обстріл зі 122-мм гармати та випустили 63 міни з мінометів", - сказав Мотузяник.

Він зазначив, що бойовики дедалі частіше використовують бронетехніку на Світлодарській дузі. Зокрема, біля селища Луганське окупанти тричі застосували БМП та ПТРК. Також на цій ділянці вели обстріли ворожі снайпери: біля Луганського, а також неподалік селища Миронівський.

Не припиняються провокації поблизу Горлівки. Поблизу Зайцевого бойовики активно застосовували стрілецьку зброю, гранатомети та 82-мм міномети. Аналогічна ситуація – в районі Майорська. Ще дві провокації відбулися біля селища Новгородське, і одна – поблизу Верхньоторецького.

У районі Донецького аеропорту бойовики застосували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети поблизу Опитного та Пісок. Також було зафіксовано два мінометних обстріли по наших позиціях.

Водночас, на Луганському напрямку противник порушив режим тиші 1 раз - біля с. Новозванівка Попаснянського району, застосувавши великокаліберні кулемети. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-