Пивоварський назвав дороги, які відремонтують першими

Пивоварський назвав дороги, які відремонтують першими

Укрінформ
На Прикарпатті до кінця року відремонтують дороги "Івано-Франківськ - Чернівці" та "Івано-Франківськ - Рахів".

Про це в Івано-Франківську на робочій зустрічі повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

"Концентруємо увагу на дорогу "Івано-Франківськ - Чернівці". Її відремонтують до кінця року за рахунок бюджетних коштів,  350 млн грн скеровано. Це – пріоритет номер один. Другий пріоритет "Івано-Франківськ - Рахів". Цей проект фінансуватимуть за кошти міжнародних організацій", - зазначив Пивоварський.

За його словами, на ремонт доріг у Львівській області планують виділити понад 1 млрд грн. Це дасть можливість повністю відновити до кінця 2016 року дороги "Львів - Луцьк" та "Радехів - Червоноград".

У Чернівецькій області на відновлення дорожнього покриття скерують більше 360 млн грн. У Волинській серед пріоритетних напрямків залишається дорога "Луцьк - Ковель".

Пивоварський стверджує, що дороги ремонтуватимуть так, аби гарантія була щонайменше на 10 років. Підхід – миттєвий ефект і проїзд до інфраструктурних об’єктів.

"Якщо у понеділок Прем’єр-міністр підпише розподіл коштів, то 1 квітня на дороги України масово вийде техніка і почнеться ритмічне фінансування всіх цих проектів", - запевнив Пивоварський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-