На Тернопільщині п’яний водій покусав поліцейського

На Тернопільщині п’яний водій покусав поліцейського

Укрінформ
Нетверезий водій на Тернопільщині накинувся з кулаками на поліцейських та покусав одного з них.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів керівник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета.

«Поліцейські виїхали для надання практичної допомоги у розкритті крадіжки. На автодорозі вони стали очевидцями грубого порушення правил дорожнього руху. Водій "БМВ", який їхав попереду службової автівки, перетнув суцільну смугу та ледь не зіткнувся із зустрічним транспортом. В результаті - іномарка з'їхала на ліве узбіччя та зупинилася», - сказав Крета.

За його словами, правоохоронці заблокували автівку порушника. Вони підійшли до водія, аби з'ясувати причину такого маневру та запропонувати допомогу. Проте водій відреагував на них агресивно. Спочатку кинув у поліцейських свідоцтвом про реєстрацію та посвідченням водія, а далі, вийшовши з "БМВ", почав шарпати їх за верхній одяг. Сутичка переросла у  фізичне протистояння. Намагаючись втекти, водій вкусив одного поліцейського за передпліччя, а іншому пошкодив руку.

Агресію водія правоохоронці спинили наручниками.

Дебошира доправили в наркодиспансер для проходження експертизи. З’ясувалось, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. В його крові виявили 1,5 проміле алкоголю. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-