Тука каже, що чиновників

Тука каже, що чиновників "пасуть" російські спецслужби

Укрінформ
Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що рішення про заборону чиновниками відвідувати окуповані території назріло давно, адже ці люди - носії важливої інформації, яка цікавить ворога.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. 

«Я солідарний із Жебрівським: це рішення (про заборону поїздок - Ред.) давно вже назрівало у зв'язку із постійними візитами деяких держслужбовців на окуповану територію. Ми не можемо їм забезпечити безпеку під час відвідин непідконтрольної Луганщини, а вони як носії інформації знаходяться на постійному контролі у спецслужб Росії та терористів», - зазначив Тука.

За його словами, рішення набуде чинності після затвердження в Антитерористичному центрі.

Отже, зазначили в адміністрації, з метою захисту державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування від проявів тероризму та  для недопущення розголошення інформації, що стала їм відома під час виконання посадових обов'язків, вирішено:

1. Заборонити рух державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрації на період, до прийняття відповідного розпорядження голови облдержадміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації, на територію населених пунктів, в яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

2. Рекомендувати керівникам територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування вжити заходів щодо недопущення руху їх працівників на територію, на якій органи державної влади тимчасово не здійснюються свої повноваження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-