Вбивство інкасаторів: поліція вважає, що злочинець не мав співучасників

Вбивство інкасаторів: поліція вважає, що злочинець не мав співучасників

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси розслідують напад на інкасаторську машину, що належить одеській філії "Райффайзен банк Аваль", за ознаками скоєння умисного вбивства та розбійного нападу.

Про це в п'ятницю повідомив Укрінформу керівник відділу комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України Андрій Костюк.

"За фактом нападу на інкасаторську машину, вчиненого 10 березня біля супермаркету "Фокстрот", ведеться кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України", - зазначив Костюк.

За версією слідства, "коли інкасаторська машина під'їхала до магазину "Фокстрот", 26-річний інкасатор і 23-річний охоронець пішли забирати касу, а 47-річний водій і один з інкасаторів-охоронців залишились у машині, двері якої були прочинені. У цей момент до машини підійшов чоловік у бронежилеті, застрелив водія і спробував застрелити охоронця, щоб забрати гроші, які знаходилися в машині. Однак охоронець вискочив з машини і заблокував нападника в автомобілі. Відчувши себе в пастці, той застрелився. Його тіло правоохоронці знайшли в салоні автомобіля, коли відчинили двері".

Костюк додав, що "особу злочинця вже встановили: це 41-річний одесит, який раніше працював інкасатором-водієм у тому ж банку. Спершу він застрелив водія інкасаторського автомобіля з мисливської рушниці 12 калібру, яку зареєстрував на своє ім'я і застосував зі злочинною метою. А коли опинився в заблокованій машині, застрелився з рушниці сам".

Що стосується пораненого інкасатора, то він перебуває під охороною у відділенні щелепно-лицьової хірургії 11-ї міськлікарні. Його стан лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості, однак життю інкасатора нічого не загрожує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-