Контрабандисти перли через лиман 2000 літрів спирту

Контрабандисти перли через лиман 2000 літрів спирту

Відео
Укрінформ
Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох українців, які незаконно намагалися перемістили до України понад 2 тисячі літрів спирту.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

"Близько 4 години ранку (9 березня) прикордонний наряд за допомогою приладів нічного бачення виявив рух по Кучурганському лиману маломірного плавзасобу. Човен рухався у напрямку українського берега. В результаті заходів, вжитих по затриманню порушників, прикордонники затримали двох громадян України 40 та 25 років, жителів н.п.Кучурган, та 28 пластикових ємностей об’ємом по 30 літрів кожна із речовиною з характерним запахом спирту", - йдеться у повідомленні.

В подальшому, під час обстеження берега, правоохоронці виявили металевий човен типу "Южанка", за допомогою якого зловмисники здійснювали незаконне переміщення спирту, та ще 43 каністри із речовиною з характерним запахом спирту.

Правопорушників, човен та спирт передали співробітникам Державної фіскальної служби в Одеській області.

Правоохоронці направили до компетентних органів повідомлення щодо виявлення у діях затриманих кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 204 ККУ "Виготовлення, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-