АТО: Найгарячіше - на Донецькому напрямку

АТО: Найгарячіше - на Донецькому напрямку

Відео
Укрінформ
За минулу добу російські найманці 43 рази обстріляли позиції ЗСУ, в тому числі 37 - на Донецькому напрямку та 5 - на Маріупольському. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Бойовики продовжують обстрілювати наші позиції з забороненої Мінськими угодами зброї. По опорних пунктах поблизу Опитного, Авдіївки, Луганського та Зайцевого кремлівські терористи здійснили 12 мінометних обстрілів. Під мінометним вогнем опинились захисники шахти Бутівка та позиції “Зеніт”", - йдеться у повідомленні.

Із БМП ворог вів вогонь по українським бійцям в районі Луганського.

Зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів різних систем російські терористи обстрілювали укріплення сил АТО неподалік Пісків, Миронівського, Новгородського, Троїцького, Красногорівки, Майорська та Верхньоторецького.

На Маріупольському напрямку бойовики активізувалися неподалік Широкиного, Старогнатівки та Мар’їнки.

У вівторок близько 19.00 ДРГ наблизилась до СП (спостережного пункту) ЗСУ в районі Трьохізбенки, що на Луганщині, на відстань до 200 м та відкрила вогонь зі стрілецької зброї. Особовим складом СП було відкрито вогонь у відповідь. О 19.35 противник припинив ведення вогню та відійшов на інший берег річки. Втрат серед українських бійців немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-