На адмінмежі з Кримом стався конфлікт зі стріляниною. Поліція розслідує

На адмінмежі з Кримом стався конфлікт зі стріляниною. Поліція розслідує

Укрінформ
Біля контрольно-пропускного пункту "Каланчак" на адмінмежі з окупованим Кримом поліцейський застосував зброю проти озброєного учасника блокади півострова.

Як повідомляє ГУ Нацполіції в Херсонській області, інцидент стався сьогодні вночі.

"Поліція проводить перевірку за фактом стрілянини в Каланчацькому районі, коли працівник роти "Херсон" був змушений після попередження застосувати зброю для припинення протиправних дій з боку молодика, який навів на поліцейського пістолет. Пораненого молодика госпіталізовано, зброю вилучено", - йдеться у повідомленні.

У поліції поінформували подробиці того, що сталося вночі. За інформацією правоохоронців, сьогодні о 2.20 ночі до чергової частини Каланчацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що жінка просить допомоги біля контрольно-пропускного пункту "Каланчак". На місце виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції та бійці роти патрульної поліції особливого призначення "Херсон".

Встановлено, що у жінки виник конфлікт із активістами-учасниками блокади Криму. Під час перевірки один з них направив пістолет на поліцейського. Той вголос попередив правопорушника про можливе застосування зброї, після чого здійснив постріл угору. Однак порушник не відреагував, тому поліцейський був змушений застосувати зброю і вистрілив активістові у праву ногу.

Пораненого госпіталізовано до Каланчацької центральної районної лікарні. Стан його здоров'я задовільний. Зброю вилучено.

Відкрито кримінальне провадження і призначено службове розслідування за цим фактом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-