На Донбас зайшли ще дві колони у супроводі російських офіцерів

На Донбас зайшли ще дві колони у супроводі російських офіцерів

Укрінформ
На окуповані території Донбасу через н.п. Ізварине та Успенка з Росії зайшли ще дві колони з інженерною технікою, вибуховими речовинами та боєприпасами для 1 та 2 армійських корпусів (АК) російських окупаційних військ.

Про це повідомляє  Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, через н.п. Ізварине зайшли 5 вантажних автомобілів з боєприпасами, відвантаженими на польовому артилерійському складі у районі н.п. Руське (Куйбишевський район Ростовської області).

"Колону супроводжував майор ЗС РФ Зімін Олексій Васильович (Зимин Алексей Васильевич, паспорт гражданина России 5602 №948635), який обіймає посаду офіцера служби ракетно-артилерійського озброєння відділу озброєння управління 1 АК", - повідомили у військовій розвідці.

Крім того, через н.п. Успенка зайшла колона інженерної техніки (2 од. ПЗМ, ГМЗ) та 2 вантажні автомобілі з мінно-вибуховими засобами.

"Колону супроводжував майор ЗС РФ Ульянов Олександр Володимирович (Ульянов Александр Владимирович, паспорт гражданина России 6703 №988251), який обіймає посаду офіцера інженерної служби управління 1 АК", - зазначили в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-