Ситуація в АТО: карта на 6 березня

Ситуація в АТО: карта на 6 березня

Укрінформ
Прес-центр штабу АТО повідомляє, що російські терористичні формування за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше, 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 10 на Маріупольському та 5 на Луганському.

По позиціях ЗСУ російські найманці вели вогонь з мінометів та артилерії великого калібру, випустивши при цьому близько 150 мін та 22 снаряди. Наскладнішою обстановка була в районі Авдіївки.

Ворог впродовж дня та до опівночі обстрілював з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї укріплення сил АТО в районі н.п. Новгородське, Троїцьке, Луганське, Широкине, Майорськ, Зайцеве та Новозванівка. Снайпери вели вогонь поблизу Пісків та Старогнатівки.

Напруженою залишається обстановка в районі Мар’їнки. Контрольний пункт «Мар’їнка» обстріляв ворожий снайпер.

Неприцільний вогонь бойовики вели в напрямку наших укріплень з мінометів поблизу позиції «Зеніт» на околиці Авдіївки та з боку тимчасово окупованого Первомайська по Богуславському.

З гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції українських бійців поруч з Пісками, Опитним, Луганським, Новозванівкою та Троїцьким.

З опівночі активність ворога суттєво знизилась.

Як повідомляє Інформаційно-аналітичний центр РНБО, ситуація на сході України станом на 00:00 6 березня така:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-