Від'їзд генерала

Від'їзд генерала "Тумана" бойовики відзначили триденним запоєм

Укрінформ
Проросійських бойовиків на тимчасово окупованій території Новоазовська Донецької області проінспектував "командувач" 1 армійського корпусу, генерал РФ з позивним "Туман".

Про це у Фейсбуці повідомляє штаб оборони Маріуполя.

"Після появи в пресі інформації про протиправні дії командування угруповання, що називає себе "9 полк 1 армійського корпусу" (АК) російсько-терористичних військ, які в даний момент базуються в Новоазовську, в гарнізон для перевірки прибуло відразу 3 відомчих комісії на чолі з командувачем" 1 АК, генералом РФ з позивним "Туман" і його заступником. Також у складі комісії були присутні представники "головної військової прокуратури" "ДНР", очолювані таким собі Ахмедовим Магиром Наримановичем (до речі, ще не так давно в прокуратурі РФ працював співробітник з аналогічними персональними даними...) і його заступником", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що результатом перевірки стала активізація роботи по зміцненню обладнання передових позицій.

"Також під час інспекції вищим командуванням 1 АК було наказано відкликати з відпустки командира 2 батальйону 9 полку 1 АК з позивним "Шаман" для дачі пояснень з приводу мародерства і моральної деградації особового складу зазначеного батальйону", - повідомили в штабі.

"26.02.2016 всі члени комісії залишили місце тимчасової дислокації 9 полку 1 АК. Відразу після їх від'їзду командування полку влаштувало грандіозну пиятику в одному з закладів Новоазовська, яка тривала аж до 28.02.2016! Шабаш бойовиків супроводжувався постійною стріляниною "на угад" в центрі міста. Залякані мирні жителі два дні боялися вийти на вулицю, побоюючись потрапити на очі "захисникам", - додали в прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-