Бойовики відпрацьовують наступ - Міноборони

Бойовики відпрацьовують наступ - Міноборони

Укрінформ
У січні-лютому на окупованих територіях Донбасу продовжувалися інтенсивні навчання різних підрозділів практично всіх компонентів російсько-окупаційних військ, однак особлива увага приділялася підготовці особового складу мотострілецьких, танкових і артилерійських підрозділів.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький на брифінгу в п'ятницю в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В основному відпрацьовувалися питання наступальної і контрнаступальної тематики. Станом на 1 березня фактично завершено бойове злагодження батальйонів 1 та 2 АК. У всіх з'єднаннях проводяться залікові батальйонні тактичні навчання. Крім того, розпочалася підготовка до проведення бригадних тактичних навчань. Саме бригадні навчання стануть завершальним етапом зимового періоду підготовки окупаційних військ», - підкреслив він.

За його словами, загалом на полігонах у районі населених пунктів Моспіне, Торез, Амвросіївка, Бугаївка та інших проведено більше 20 навчальних заходів бойової підготовки.

«Навчальна активність підтверджується матеріалами космічної зйомки. На цьому фоні зростає рівень небезпеки на Донецькому і Маріупольському напрямках», - сказав Скібіцький. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-