Хулігану, який напав на дітей з пістолетом,

Хулігану, який напав на дітей з пістолетом, "світить" до 7 років

Укрінформ
Чоловіку в камуфляжній формі, який напав 2 березня з пістолетом в руках на трьох школярів на дитячому майданчику на вулиці Гвардійців Широнинців у Харкові, загрожує від 3 до 7 років в'язниці за статтею "Хуліганство".

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Харківській області Оксана Калмикова.

"Нетверезого чоловіка віком 40 років у камуфляжі затримано 2 березня на дитячому майданчику, де він, за словами очевидців, поставив на коліна трьох школярів і погрожував їх убити, стріляючи при цьому в землю. Правоохоронці, які прибули на виклик, доставили правопорушника у Московський райвідділ поліції. Під час затримання він намагався переконати їх, що пістолет не заряджений. Правопорушник не зміг розбірливо пояснити свої дії. Речові докази - пістолет і розкладний ніж - вилучено. Почато досудове розслідування за статтею "Хуліганство" з санкцією від 3 до 7 років ув'язнення", - наголосила Калмикова.

За її словами, постраждалих немає.

"Встановлено, що правопорушник раніше до кримінальної відповідальності не притягувався і не має жодного відношення до військової служби, а його камуфляжна форма не відповідає військовому зразку", - додала Калмикова.

За її словами, вирішується питання про обрання для затриманого запобіжного заходу.

У мережі з'явилася інформація про те, що затриманий - таксист і що він одягнув камуфляжну форму, збираючись на риболовлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-