У Донецьку бойовиками керує офіцер РФ Чирков - розвідка

У Донецьку бойовиками керує офіцер РФ Чирков - розвідка

Фото
Укрінформ
Заступником командувача 1 армійського корпусу (сформованого на території т.з. "ДНР") є полковник ЗС РФ Євген Чирков.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Підтверджено, що на посаді "заступника командувача по роботі з особовим складом 1 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС Російської Федерації" (Донецьк) перебуває кадровий офіцер російської армії, полковник Чирков Євген Володимирович", - йдеться у повідомлені.

Встановлено, що полковник Чирков прибув з посади "заступника командира по роботі з особовим складом 28 окремої мотострілкової бригади Центрального військового округу ЗС РФ" (м. Єкатеринбург). Термін його відрядження до України - з грудня 2015 р. по червень 2016 р., а місце постійного перебування та проходження служби - місто Єкатеринбург.

"Відомо, що російський полковник знаходиться у тяжкому морально-психологічному стані у зв'язку з постійними конфліктами з вищим командуванням та скрутним фінансовим становищем, пов'язаним із систематичними затримками виплат грошового забезпечення, у т.ч. невиплатою надбавок за "особливі умови служби", - зазначили в ГУР.

Наголошується, що Головне управління розвідки продовжує цілеспрямовано збирати факти щодо участі кадрових російських військових у воєнних злочинах на тимчасово окупованих територіях Донбасу для подальшої передачі їх встановленим порядком до Міжнародного кримінального суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-