Бойовики знову стріляють по Донецьку, щоб повісити всіх собак на ЗСУ

Бойовики знову стріляють по Донецьку, щоб повісити всіх собак на ЗСУ

Укрінформ
Артилерійські підрозділи 1 армійського корпусу (сформований на території "ДНР") російських окупаційних військ обстріляли Трудівський мікрорайон Донецька, щоб звинуватити у цьому українських військових.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Артилерійські підрозділи 1 АК, розташовані у н.п.Старомихайлівка, з 82/120-мм мінометів та 122-мм гаубиць Д-30 здійснили навмисний обстріл західної частини Донецька (Трудівський мікрорайон), щоб звинуватити у цьому українські силові структури", - йдеться у повідомленні.

У ГУР також зазначили, що українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків та САУ у районах Донецька, Пантелеймонівки та Красного Октября.

За даними розвідки, ситуація в зоні проведення АТО характеризується інтенсивним вогневим впливом противника на підрозділи наших військ. Протягом доби здійснено 47 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів та 120/82-мм мінометів, з них: три - Трьохізбенка, Богуславське, Новозванівка (Сєверодонецький напрямок); 14 - Луганське, Зайцеве, Майорськ, Ленінське, Новгородське, Троїцьке (Слов'янський напрямок); 25 - Авдіївка, Опитне, Піски, Невельське, Красногорівка, Мар'їнка, Славне (Донецький напрямок); п'ять - Чермалик, Гнутове, Талаківка, Широкине (Маріупольський напрямок).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-