Поліцейський скоїв ДТП у Миколаєві, четверо загиблих

Поліцейський скоїв ДТП у Миколаєві, четверо загиблих

Фото
Укрінформ
У неділю, 28 лютого, близько 6 ранку до чергової частини Заводського відділу поліції м. Миколаїв надійшло повідомлення про скоєння дорожньо-транспортної пригоди за участю правоохоронця, в якій загинули чотири людини: два чоловіка та дві жінки.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

"За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля "БМВ", співробітник поліції охорони, рухаючись по пр. Леніна в напрямку вул. Пушкінська, в районі перехрестя з вул. Рюміна не впорався з керуванням та зіткнувся із двома припаркованими транспортними засобами – мікроавтобусом та легковиком. Внаслідок аварії загинули пасажири автомобіля "БМВ" – два чоловіка та дві жінки", - йдеться у повідомленні.

Водія із діагнозом політравми госпіталізовано до медичного закладу.

Прокуратурою Миколаївської області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-