У Києві водій при затриманні покусав поліцейського

У Києві водій при затриманні покусав поліцейського

Фото
Укрінформ
Київські патрульні затримали агресивного чоловіка, який біля метро "Лук'янівська" на своєму автомобілі ледь не збив пішохода. При затриманні він покусав поліцейського.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції України у Фейсбуці.

"Метро Лук'янівська. Mercedes-Benz синього кольору ледве не скоїв наїзд на громадянина. Сказав, що айдарівець. Погрожував закидати всіх гранатами. Поїхав у напрямку Дегтярівської… Обстеживши територію, помітили цю автівку, що якраз паркувалася на зупинці громадського транспорту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на вимогу надати документи водій не реагував. Натомість поводився дуже агресивно. Наголошував, що є воїном АТО.

"Ситуація загострювалася. Зібрався натовп, який не розумів, за що затримують «воїна». Викликали командира роти патрульної поліції. Він неодноразово робив зауваження за матюки в сторону поліцейських та агресію. На це водій не реагував. Відтак ухвалили рішення про затримання чоловіка, в ході якого, він щосили вкусив командира за ногу", - зазначається у повідомленні.

Перевіривши єдиний наявний документ - свідоцтво на авто, патрульні виявили ознаки підробки, а на частинах кузова Mercedes-Benz - збиті номери. Викликали слідчих.

"Підсумок історії: авто опинилося на штрафмайданчику, а чоловік - у відділку поліції. А також: на агресивного водія склали адмінматеріали за ст. 126 ч. 1 (керування без необхідних документів) та 122 ч. 3 (суттєво заважав громадському транспорту). Ну, й звісно йому доведеться відповідати за 345 статтею ККУ (напад на працівника поліції)", - уточнюється на сторінці Патрульної поліції у Фейбуці.

Також повідомляється, що  командир роти поліції, який проводив затримання, майже рік боронив країну в зоні АТО, в складі полку спецпризначення «Азов».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-