Одеський суд відправив голову РДА під домашній арешт

Одеський суд відправив голову РДА під домашній арешт

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси розглянув клопотання слідчого прокуратури про обрання запобіжного заходу в.о. голови Суворовської райадміністрації і його заступнику, яких підозрюють у розтраті бюджетних коштів.

Про це 26 лютого повідомила Укрінформу речниця прокуратури Одеської області Інна Верба.

"Керівників райадміністрації підозрюють у службових злочинах, що призвело до розтрати бюджетних коштів обсягом 243 тисячі гривень. Слідчий повідомив обом чиновникам про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном) і ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України і звернувся до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу та відсторонення їх від виконання службових обов'язків. Суд постановив ухвалу відправити чиновників на два тижні, поки триває розслідування, під домашній арешт, передбачивши такий режим з 8-ї години вечора до 6-ї години ранку", - зазначила Верба.

Розгляд питання про відсторонення підозрюваних від виконання обов'язків у період розслідування суд відклав, маючи намір прийняти відповідну ухвалу в найближчі дні,  уточнила речниця прокуратури.

Нагадаємо, співробітники Слідчого управління Головного управління Національної поліції, Управління захисту економіки, а також прокуратури Одеської області повідомили 22 лютого двом чиновникам про підозру у розтраті 243 тисяч гривень бюджетних коштів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-