Ще одне

Ще одне "мінування" в Харкові виявилося фейком

Укрінформ
У будівлі БТІ в центрі Харкова, яку в зв'язку з анонімним повідомленням про замінування евакуювали, міну не знайшли.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Інформація про нібито закладену в будівлі БТІ вибухівку надійшла в Червонозаводський відділ поліції о 13.15. На місце події негайно виїхало керівництво відділу, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти і вибухотехнічна служба. Оглянуто понад 3,7 тис. кв м території, евакуйовано 220 людей - міну не знайшли", - розповіла Калмикова.

За її словами, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею про неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян і знищення або пошкодження об'єктів.

"Вживаються заходи з пошуку особи, яка відправила неправдиве повідомлення, за що їй загрожує до п'яти років ув'язнення", - додала Калмикова.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 12 лютого будівлю БТІ на Павлівській площі було оточено після дзвінка невідомого про замінування. Оглянуто 3700 кв. м території, евакуйовано 200 людей, міну не знайшли.

Будівлю БТІ також "мінували" влітку 2015 року: міну, як і "мінерів", не знайшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-