СБУ взяла російську шпигунку

СБУ взяла російську шпигунку

Відео
Укрінформ
У районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримала військовослужбовця Збройних сил, що передавала російським спецслужбам інформацію з обмеженим доступом.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Співробітники контррозвідки та Головного слідчого управління СБ України задокументували розвідувально-підривну діяльність зловмисниці проти нашої держави. Виконуючи завдання терористів та представників російських спецслужб, інформаторка передавала своїм кураторам відомості про позиції Збройних Сил України, плани проведення оборонних операцій, схеми зв’язку, установчі дані, позивні та номери телефонів бійців, інші відомості військового характеру", - йдеться у повідомленні.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії. Зловмисниці оголошено про підозру за ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу), ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) та ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-