Військова прокуратура чекає на допит генерала з Криму

Військова прокуратура чекає на допит генерала з Криму

Укрінформ
Військова прокуратура Київського гарнізону викликає на допит генерала Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ РФ Степана Гайдаржийського.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону.

"Підозрюваний у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 408, ч.1 ст.111 КК України Гайдаржийський Степан Петрович, 13.08.1964 року народження, відповідно до вимог ст. ст. 36, 133, 135 КПК України викликається 29 лютого 2016 року на 10.00 год. до прокурора військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України підполковника юстиції Медвєдєва В.В. у кабінет №21 за адресою: м. Київ, вул. Болбочана Петра, 8А, тел. р. (044) 285-42-74 для проведення необхідних слідчих та процесуальних дій у кримінальному провадженні №42016110350000058 від 17.02.2016 року", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що здійснюють досудове розслідування кримінальних проваджень щодо колишнього заступника начальника Кримського територіального командування внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України полковника Степана Гайдаржийського.

Встановлено, що колишній заступник начальника Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС України у квітні 2014 року під час окупації Автономної Республіки Крим військовими формуваннями Російської Федерації, тобто в період збройного конфлікту, перейшов на бік ворога. Зокрема, він залишився на тимчасово окупованій території - в АР Крим та добровільно поступив на військову службу до Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.

У лютому 2015 року Гайдаржийському було присвоєно військове звання - генерал-майор Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.

Зважаючи на те, що підозрюваний проживає на території тимчасово окупованої АР Крим, поштовий зв'язок з яким відсутній, керуючись ст.ст. 133, 135, 137 КПК України, військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України здійснює виклик підозрюваного шляхом опублікування на сайті повістки про його виклик до військової прокуратури Київського гарнізону. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-