На Миколаївщині заблокували трасу на Дніпропетровськ

На Миколаївщині заблокували трасу на Дніпропетровськ

Укрінформ
Жителі Нового Буга (Миколаївська область) в четвер, 25 лютого, перекрили трасу Н-11 «Миколаїв-Дніпропетровськ» з вимогою відремонтувати розбиту дорогу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Блокада для вантажної техніки буде довгостроковою, поки влада не відремонтує розбиту дорогу», - говорять організатори акції.

На  ділянці дорогі з ранку виставлений блокпост з бетонних конструкцій. По обіді туди завезли кілька десятків шин. В акції протесту беруть участь близько 100 людей.

«Ми пропускаємо легковий і малий вантажний транспорт, а також військову техніку.  Подібна акція проходила восени минулого року, тоді нас умовили її припинити. Тепер стоятимемо до кінця», - пояснює один з активістів.

На трасі чергують співробітники Новобузького відділення поліції, вони  забезпечують охорону громадського порядку і безпеку дорожнього руху, а також роз'яснюють учасникам юридичні наслідки акції.

Нагадаємо, новобузці вже перекривали вказану трасу. Глава Миколаївської ОДА тоді заявляв: "Щоб привести дорогу в «проїзний» стан, тільки на першому етапі необхідно більше ніж 80 млн грн. На капітальний ремонт траси Н-11 необхідно 2,5 млрд грн.".

фото: Fb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-