Вілкул знову зібрався на вибори мера Кривого Рогу

Вілкул знову зібрався на вибори мера Кривого Рогу

Укрінформ
Мер Кривого Рогу Юрій Вілкул таки подав документи на участь у перевиборах Криворізького міського голови, що відбудуться 27 березня.

Про це Укрінформу повідомили у Криворізькій міській виборчій комісії.

"Я прийняв рішення брати участь у дострокових виборах Криворізького міського голови. Це мій борг перед усіма городянами, які підтримали мене на минулих виборах. Підвести їх не маю права", - заявив Вілкул.

У комісії зазначили, що він балотуватиметься самовисуванцем.

Як раніше повідомляла "Опора", кандидата від "Опоблоку" не буде на виборах мера Кривого Рогу через те, що партія не подала пакету документів до ЦВК у визначений термін.

Нагадаємо, у другому турі виборів мера в Кривому Розі кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог виграв у шести із семи районів міста. Однак у найвіддаленішому – Інгулецькому – зафіксували аномальну явку виборців. У результаті вибори виграв Юрій Вілкул від "Опоблоку" із сумнівною перевагою у 700 голосів. Його поспіхом оголосили мером, не розглянувши скарги опонента.

Місцеві жителі кілька разів виходили на багатотисячні мітинги, захопили будівлю мерії. Мітингували також в Києві під стінами парламенту та Адміністрації Президента.

Перевибори міського голови Кривого Рогу відбудуться в неділю, 27 березня 2016 року. Відповідний закон, який 23 грудня торік ухвалила Верховна Рада, підписав Президент Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-