АТО: чверть ворожих обстрілів - із важкого озброєння

АТО: чверть ворожих обстрілів - із важкого озброєння

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби російські-окупаційні війська здійснили 84 обстріли, з яких понад 20 були з важкого озброєння: противником було випущено понад 160 мін.

Про це заявив на брифінгу в середу у Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора обстановка на лінії зіткнення загострилася. Противник більше 20 разів застосував важке озброєння на Донецькому та Маріупольському напрямку. За попередніми оцінками, по наших позиціях було випущено більше 160 мін. Також на західних околицях Донецька українські позиції неодноразово обстрілювали снайпери", - йдеться у повідомленні.

За словами речника, на Донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності по всьому фронту. Найгарячіші точки - Зайцеве, Новгородське, Авдіївка.

На Маріупольському напрямку ворог порушив режим тиші у Красногорівці, Мар'їнці та на лінії фронту Чермалик - Талаківка. Окрім стрілецької зброї та гранатометів окупанти застосовували 82-мм та 120-мм міномети. Майже всі обстріли були прицільними, зазначив речник АТО.

За його словами, на Луганському напрямку триває затишшя. Поблизу Станиці Луганської зафіксовано політ ворожого БПЛА.

Як повідомляло агентство, за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 2 бійців було поранено.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-