АТО: бойовики застосували важке озброєння під Опитним

АТО: бойовики застосували важке озброєння під Опитним

Укрінформ
Російські окупаційні війська протягом минулої доби здійснили 55 обстрілів сил АТО, головним чином у Новгородському та Авдіївці.

Про це заявив на брифінгу у вівторок у Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку противник один раз застосував важке озброєння (120-мм міномет) поблизу селища Опитне. У Пісках активізувалися ворожі снайпери. Загалом найбільша кількість обстрілів незаконних збройних формувань відбулася у Новгородському та Авдіївці", - сказав Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку триває затишшя.

На Маріупольському напрямку протягом минулої доби було зафіксовано 2 короткотривалі мінометні обстріли - у Красногорівці та Гнутовому. "Обидва відбулися у темну пору доби. У Мар'їнці по наших військових стріляв ворожий снайпер. Також серія провокацій та обстрілів окупантів відбулася й на інших ділянках фронту, але сили АТО дали відсіч ворогу", - зазначив речник.

Він вказав на те, що за інформацією ГУР МОУ, 22 лютого поблизу Красногорівки та Донецького аеропорту 4 російських військових загинули та ще 7 отримали поранення.

Нагадаємо, за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, двох було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-