В Іловайськ пригнали 200 тонн боєприпасів - розвідка

В Іловайськ пригнали 200 тонн боєприпасів - розвідка

Укрінформ
В окупований Іловайськ у неділю прибув із Росії залізничний ешелон з боєприпасами, а в Красний Луч було перекинуто 70 військовослужбовців ЗС РФ.

Про це повідомляє на своєму сайті Головне управління розвідки Міноборони України.

"Командуванням ЗС РФ продовжуються заходи щодо посилення боєздатності з'єднань та частин 1 і 2 АК. 21 лютого ц.р. встановлено нові факти прибуття з території Російської Федерації особового складу, бойової техніки, боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів до населених пунктів: Красний Луч: близько 70 російських військовослужбовців; Іловайськ: залізничний ешелон з 82/120-мм мінами, боєприпасами до танків та стрілецької зброї (200 тонн), паливно-мастильними матеріалами (180 тонн)", - йдеться у повідомленні

У військовій розвідці зазначили, що ситуація в зоні проведення АТО характеризується інтенсивним вогневим впливом противника на підрозділи сил АТО.

Протягом доби здійснено 44 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів та 120/82-мм мінометів, з них: 12 - Луганське, Зайцеве, Майорськ, Троїцьке, Новгородське (Слов'янський напрямок); 29 - Авдіївка, шахта Бутовка, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка (Донецький напрямок); один - Первомайське (Волноваський напрямок); два - Водяне (Маріупольський напрямок).

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем (у т.ч. САУ) та 122-мм РСЗВ “Град” у районах Луганськ, Карло-Марксове та Донецьк", - повідомили в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-