КПП

КПП "Мар'їнка" знову відкрили

Укрінформ
Керівництво АТО ухвалило рішення поновили роботу контрольного пункту "Мар'їнка" у Донецькій області 22 лютого.

Про це інформує Державна прикордонна служба.

"З сьогоднішнього дня, за рішенням керівництва АТО, поновлено роботу контрольного пункту в`їзду-виїзд "Мар`їнка", - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що від суботи відновлено роботу КПВВ "Зайцеве" для зменшення соціальної напруги на даному напрямку.

Прикордонники зазначають, що протягом минулої доби у контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування, спостерігався динамічний пасажиро-транспортний потік.

"Загалом через контрольні пункти минулої доби прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів:  КПВВ "Зайцеве" - 5230 осіб та 990 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 5630 осіб та 1470 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 1870 осіб та 465 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 2840 осіб", - повідомили у прес-службі.

У понеділок зранку для перетину лінії розмежування у КПВВ "Мар’їнка" на в’їзд прибуло 80 авто, а на виїзд 70. Через "Зайцеве" прямувало 150 автівок на в’їзд та 50 на виїзд. Перед контрольним пунктом "Новотроїцьке" очікувало 60 на в’їзд та 30 автомобілів на виїзд. На КПВВ "Гнутове" черги відсутні.

Раніше контрольний пункт "Мар’їнка" кілька разів закривали через обстріли. Востаннє це сталося 16 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-