Під Мар'їнкою загинули дев'ять військових РФ – розвідка

Під Мар'їнкою загинули дев'ять військових РФ – розвідка

Укрінформ
Під час останній бойових дій в районі Мар’їнки Донеської області загинули 9 військовослужбовців Збройних сил РФ, 8 отримали поранення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Підтверджено втрати російських окупантів у районі н.п.Мар’їнка: дев’ять військовослужбовців ЗС РФ загинуло, вісім отримали поранення. 19 лютого ц.р. тіла загиблих громадян РФ приховано вивезено з Донецька до Росії", - зазначають у ГУР.

З огляду на постійні втрати особового складу та значні ускладнення в проведенні мобілізації, з території Росії на окуповані території Донбасу щоденно прибувають військовослужбовці ЗС РФ для поповнення з’єднань та частин 1 і 2 АК. 19 лютого до м.Алчевськ прибула чергова команда понад 100 російських військовослужбовців рядового та сержантського складу.

Загалом ситуація в зоні проведення АТО характеризується інтенсивним вогневим впливом противника на підрозділи наших військ: "Протягом доби здійснено 54 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, 120/82-мм мінометів та БМП з них: 12 – Луганське, Зайцеве, Майорськ, Троїцьке, Новгородське (Слов’янський напрямок); 36 – Авдіївка, Опитне, Первомайське, Піски, Красногорівка, Мар’їнка (Донецький напрямок); шість – Гнутове, Водяне, Широкине (Маріупольський напрямок)".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-