Сектор

Сектор "М": Під Мар'їнкою були бої, але не наступ

Укрінформ
Інформація про наступ бойовиків на Мар'їнку не підтвердилася, вчора тут відбувалися позиційні бої.

Про це заявив прес-офіцер сектору "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Інформація про наступ бойовиків на Мар'їнку не підтвердилась. Починаючи з п’ятої години вечора, у Мар'їнці відбувався позиційний бій із застосуванням стрілецької зброї, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів, зенітних установок. З боку бойовиків була спроба використання БМП, але наші військові діяли на випередження і щільним вогнем припинили цю атаку", - заявив прес-офіцер.

За його словами, останній обстріл Мар'їнки зафіксований близько опівночі.

"Зараз ситуація контрольована. Пошкодження деяких приміщень є, але вони постійно відбуваються, коли бойовики ведуть вогонь по позиціях, наші позиції безпосередньо якраз у цих приміщеннях. Вчора з 25 обстрілів опорних пунктів на маріупольському напрямку, 22 із них якраз прийшли на Мар'їнку", – уточнив Кіндсфатер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики в Донецьку нарощують сили і техніку для подальшого застосування в напрямку Мар'їнки. Місцеві жителі стверджують про прибуття великої кількості техніки, забороненої мінськими домовленостями, і бойовиків. Зокрема, помічено декілька РСЗВ "Град" і понад 10 танків. Городяни відзначають, що бойовики і техніка зосереджуються в Петровському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-