Під Мар’їнкою виявили схрон боєприпасів і вибухівки

Під Мар’їнкою виявили схрон боєприпасів і вибухівки

Укрінформ
У Донецькій області, в Мар’їнському районі біля греблі правоохоронцями виявлено склад боєприпасів і вибухівки, тим самим було відвернено загрозу для мирних жителів серйозних вибухів.

Про це в четвер повідомили у Волноваському відділенні поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

"Поліція запобігла тяжким наслідкам і нейтралізувала загрозу для мирних жителів. Вибухонебезпечний арсенал співробітники Мар’їнського відділення поліції виявили в ході реалізації оперативної інформації поблизу греблі на дачній ділянці села Новомихайлівка", - сказано в повідомленні.

Місце виявлення небезпечної знахідки було оточене правоохоронцями, частину арсеналу саперам довелося підірвати на місці, інша була спрямована на експертизу.

Всього поліцейські виявили й вилучили 4 протитанкові гранатомети, 2 міни, 2 механічні вибухові пристрої, 4 гранати РГД-5, снаряд до гранатомета, 5 детонаторів і дистанційний вибуховий пульт.

"Руйнівна дія цих боєприпасів могла мати непоправні наслідки для мирного населення", - підкреслили в поліції, наголосивши, що  зараз правоохоронці встановлюють власників схрону боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-