Побитий «опоблоківець» думає, що Філатов не причетний до інциденту

Побитий «опоблоківець» думає, що Філатов не причетний до інциденту

Укрінформ
У міськраді Дніпропетровська взяли під жорсткий контроль розслідування побиття депутата від Опозиційного блоку Олега Григорука.

Про це під час прес-конференції повідомив директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами Дніпропетровської міськради Олександр Свіренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я буду наполягати перед усіма правоохоронними органами і вищим керівництвом, що цю ситуацію ми так не залишимо. Ситуація буде розслідувана. Такі кричущі випадки не повинні залишитися непоміченими», - сказав Свіренко.

За його словами, він отримав від міського голови Бориса Філатова завдання взяти під жорсткий контроль розслідування інциденту та якнайшвидше оприлюднити інформацію про винуватців злочину.

Сам Григорук інцидент прокоментував так: «У Фейсбуці багато пишуть, що це вигідно меру нашого міста. Але я скажу, що на сьогодні, і не тільки на сьогодні, ми спілкуємося з ним досить нормально і плідно. У нас є певне розуміння. І моя думка, що він до цього не причетний», - заявив депутат.

За словами Григорука, він і ще п'ять депутатів від Опоблоку мають інше бачення з питань формування бюджету, ніж фракція. Побиття він пов’язує з політичною діяльністю.

Депутат також спростував інформацію про те, що його могли перекупити для переходу в іншу фракцію.

Як раніше повідомлялось, у Дніпропетровську побили депутата міськради від Опозиційного блоку Олега Григорука. Шестеро невідомих на двох автомобілях без номерів підстерегли його біля під’їзду власного будинку, били по голові, зламали руку. За цими фактами ведеться досудове розслідування.

Мер Дніпропетровська Борис Філатов вважає, що Григорука показово покарали за те, що не захотів разом з шістьма колегами йти на засідання фракції, що мало відбутися у середу.

Водночас один з лідерів Опозиційного блоку Олександр Вілкул у Facebook звинуватив у побитті Григорука команду Філатова. А депутат міськради Сергій Суханов у заявив, що побиття Олега Григорука пов’язано з тим, що той розкрив схему крадіжки мером Борисом Філатовим 2,5 млн грн з бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-