Росія пригнала в Іловайськ ще 2 ешелони з технікою та боєприпасами - розвідка

Росія пригнала в Іловайськ ще 2 ешелони з технікою та боєприпасами - розвідка

Укрінформ
До окупованого Іловайська з Росії прибули два ешелони з військовою технікою (12 танків, 6 БМП), боєприпасами (до 500 тонн) та дизельним пальним (до 300 тонн).

Про це повідомляє на своєму сайті Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Встановлено нові факти постачання озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів Збройним силам РФ на окупованих територіях. До залізничної станції м. Іловайськ прибули два ешелони з військовою технікою (12 танків, шість БМП), боєприпасами (до 500 тонн) та дизельним пальним (до 300 тонн)", - йдеться у повідомленні.

Раніше 13 лютого ГУР інформувало, що до залізничної станції Іловайськ приубли 2 ешелони з військовою технікою (15 платформ), дизельним пальним (до 180 тонн), боєприпасами та матеріально-технічними засобами (10 вагонів).

12 лютого представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявляв, що залізничним транспортом на територію України протягом 5-7 лютого було заведено три військових ешелони за маршрутом Ростов-на-Дону-Іловайськ, які доставили танки, БМП, САУ, гаубиці, військові автомобілі, близько 300 тонн боєприпасів та понад 300 тонн паливно-мастильних матеріалів. При цьому, ГУР виявило військовий ешелон за маршрутом Ростов-на-Дону - Харцизьк, який теж доставив близько 250 тонн боєприпасів до артилерійських систем, а також протитанкові засоби. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-