Через

Через "мінний жарт" зі столичної багатоповерхівки евакуювали 40 людей

Укрінформ
Під час відпрацювання анонімного повідомлення про замінування в Солом'янському районі висотки, що надійшло в чергову частину близько 13-ї години, вибухівку не знайдено.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в місті Києві.

«Анонім повідомив про замінування житлового будинку на вул. Курській, що у Солом'янському районі столиці. За вказаною адресою виїхали представники структурних підрозділів поліції, спеціалісти вибухотехнічних служб, кінологи та рятувальники. Правоохоронці евакуювали майже 40 мешканців будинку. Після ретельного огляду багатоповерхівки та прилеглої до неї території, жодних вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Матеріали за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення Солом’янського управління столичної поліції. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-