У Красноармійську інформаторка

У Красноармійську інформаторка "ДНР" отримала "умовно"

Укрінформ
У місті Красноармійськ Донецької області місцева мешканка, яка була інформатором терористів, засуджена до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки.

Про це в понеділок повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«Суд визнав обгрунтованою правову позицію державного обвинувачення і визнав 54-річну жінку винною в здійсненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій і приховування їх злочинної діяльності) КК України», - сказано в повідомленні.

Під час судового слухання встановлено, що мешканка Красноармійського району впродовж 2015 року збирала інформацію відносно розташування і переміщення українських військових формувань і підрозділів, залучених до проведення антитерористичної операції на території Красноармійського району.

Надалі зібрану інформацію жінка передавала мешканцеві Донецька, який перебував у так званому народному ополченні «ДНР» і підтримував тісні відносини з представниками бойових груп «Міністерства державної безпеки ДНР».

Вироком Красноармійського міськрайонного суду жінку засудили до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-