Активісти назвали умову припинення блокади російських фур

Активісти назвали умову припинення блокади російських фур

Укрінформ
Активісти блокуватимуть пересування російських вантажівок, допоки влада не заборонить діяльність російського бізнесу на території України.

Про це повідомив один із ініціаторів блокади Тарас Деяк у Фейсбуці.

"Доки не будуть виконані наші вимоги щодо визнання Росії країною-агресором та заборони діяльності російського бізнесу на території України - ми своїх позицій не здамо!", - написав він.

Також Деяк повідомив, що найактивніше сьогодні зранку було на кордоні поблизу Львова. Там одразу намагалися перетнути кодон 6 російських фур, але це їм не вдалося зробити.

"Львів: ніч минула спокійно, однак ранок почався не з кави. Шість російських фур намагались проїхати через блокпост, 4 з них розвернуті, ще 2 скеровані на автостоянку. До блокади постійно підключаються люди, місцеві приносять гарячі напої та їжу", - констатував активіст.

Щодо інших областей то там, за його інформацією, ситуація відносно спокійна, минулої ночі не надходило жодних тривожних повідомлень.

Нагадаємо, що блокада російських вантажівок розпочалася у четвер, 11 лютого, у Закарпатській області неподалік села Нижні Ворота. Активісти назвали цю акцію безстроковою і оголосили про створення блокпостів для протидії та недопущенню в'їзду в Україну фур з Росії.

Фото: Фейсбук/Карпатська Січ - Націоналісти Закарпаття

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-