У Чернігові колишні ДАІшники намагались пограбувати відділок поліції

У Чернігові колишні ДАІшники намагались пограбувати відділок поліції

Укрінформ
У Чернігові колишні співробітники ДАІ намагались пограбувати приміщення, де донедавна працювали і яке вже передане патрульній поліції.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник ГУ Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін.

"Під покровом темряви колишні співробітники ДАІ, які вже зараз вважають себе співробітниками Міжрегіонального сервісного центру (донедавна МРЕВу), попри те, що всі посади заповнюються через конкурс, із залученням солдат строкової служби (попередньо - залізничного полку), проникли в приміщення під виглядом ліквідаційної комісії і стали виносити звідти все, що можливо - оргтехніку, меблі, штори, жалюзі, кондиціонери, плінтуси, ручки", - написав Альохін.

За його словами, майно колишнього управління ДАІ солдати вантажили у фуру. Набили її "по самі вінця". Утім, вивезти речі не дозволила поліція.

З командиром військової частини, який спорядив солдат строкової служби на таку "темну" справу, Альохін пообіцяв розібратися окремо. А до участі в конкурсі на посади Міжрегіонального сервісного центру (МСЦ) запросив гідних людей.

"Чомусь співробітники колишнього ДАІ сприймають новий Міжрегіональний сервісний центр як притулок для себе і готові на все, щоб продовжувати там свою "діяльність". "Браві хлопці" вже розподілили всі посади між собою. Хочу запропонувати всім забезпечити максимальну участь гідних людей в конкурсі на посади в МСЦ. Дату і умови конкурсу буде оголошено додатково в засобах масової інформації", - пообіцяв Альохін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-