Тука про українське радіо на Донбасі: на щастя, патріоти незаконослухняні

Тука про українське радіо на Донбасі: на щастя, патріоти незаконослухняні

Укрінформ
Певною проблемою в інформаційній війні з окупантами по той бік лінії розмежування є законослухняність українських медійників, які можуть працювати лише на тих частотах, які їм виділяє Національна комісія з радіозв’язку.

Таку думку висловив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука під час сьогоднішньої прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На щастя, не всі наші патріоти – з великої літери – настільки законослухняні. Я знаю, що є люди в «червоній» зоні (підкреслюю: в «червоній» зоні), до речі, держслужбовці, за власний кошт придбали ретрансляційне обладнання, аби ретранслювати українські канали. І, звісна річ, вони плювали на будь-які ліцензії. Їхня головна мета – доводити до людей інформацію. Вони можуть собі дозволити змінювати частоту хоч десять годин на день», - зазначив Тука.

Про ситуацію, що склалася на цій ділянці фронту, губернатор розповів, відповідаючи на запитання, чому ворожі радіостанції сьогодні вже можна «ловити» в найближчих околицях Сєверодонецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-